DDA Canona

Preduzeće doo DDA KOMERC iz Leskovca egzistira i posluje od 1994.godine. Osnovano je kao trgovinsko preduzeće za promet oružja i municije, pirotehnike, sportske opreme, opreme za lov, ribolov i boravak u prirodi. Promet navedene robe obavlja preko svoje veletrgovine kao i preko svoja četiri maloprodajna objekta koja se nalaze u Leskovcu, Nišu, Beogradu i Novom Sadu. Kao takvo preduzeće, poznato je ljubiteljima streljaštva, lova i ribolova kao i pravnim licima koja se bave prometom navedene robe širom Srbije i regiona. DDA KOMERC je preduzeće koje se stalno širi i obogaćuje svoj asortiman, tako da u svom prodajnom programu nudi lovačko i sportsko oružje renomiranih svetskih i domaćih proizvodjača GLOCK, TAURUS, HS, S&W, ČZ, BERETTA, FRANCHI, BENELLI, FABARM,  STEYR, H&K, WALTHER, BROWNING, WINCHESTER, BENELLI, REMINGTON, IZH, ZASTAVA, lovačku i streljačku municiju u svim kalibrima svih poznatih proizvodjača PRVI PARTIZAN, RWS, GECO, KRUŠIK, ROTTWEILL, RIO, CHEDDITE, BELOM, SELIER BELLOT i dr.

Naše preduzeće još od osnivanja ima razvijene odnose sa inostranstvom pa je kao takvo jedini autorizovani diler LEUPOLD i REDFIELD optike, kompletnog programa vazdušnog oružja GAMO iz Španije, lovačkih pušaka FRANCHI Italija, Američkih lampi MAGLITE, visoko kvaltitenih noževa Švedske MORA-e i Španskog CUDEMAN-a.

U ponudi našeg preduzeća možete naći lovačku konfekciju GAMO, pribore za čišćenje i održavanje oružja italijanskog proizvodjača MEGA LINE, ulja za oružje renomirane Nemačke firme BALISTOL, kao i domaći SINOL, optičke uredjaje, durbine, teleskope, daljinomere, optičke nišane, futrole, kofere za oružje, lovačke i ribolovačke čizme Poljskog proizvođača LEMIGO, kao i obuću domaćih proizvodjača i ostalu sportsku opremu, opremu potrebnu za lov, ribolov i boravak u prirodi.

DDA Komerc poseduje i sopstveno streliše - 5 km od Leskovca, u ataru sela Milanovo - u čijem skopu su strelište za american trap i 100-metarsko strelište za sve kalibre ručno vatrenog oružja, na kome može da se puca iz trostava.U sklopu strelišta vrši se obuka u rukovanju vatrenim oružjem (za sve vrste oružja).

 

DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.