DDA Canona

Swarovski Z6i 2,5-15x44 II P BT L 4A-I
Komentari
316.990,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 13065
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

Swarovski 2,5-15x44 II PP BT L 4A-I

Lagani dizajn i veliko uvećanje sa malim prečnikom objektiva čine osvetljeni Z6i 2,5-15×44 P L BT  idealnim saputnikom prilikom lova na neravnom terenu. HD optika i korekcija bočne paralakse garantuju besprekornu sliku. Balistička kupola se može posebno prilagoditi vašim ličnim zahtevima, omogućavajući vam da ostanete na meti na različitim udaljenostima.

Jedan od retkih nišana koji su i kompaktni i lagani, a istovremeno nude veliko uvećanje i podešavanje paralakse. Teško da ćete naći pogodniji nišan za lov na planinskom terenu. Svarovski Z6i nišani predstavljaju vrhunski proizvod kompanije Swarovski i vrhunski proizvod nišana uopšte. Ciljna linija je postavljena u drugoj žižnoj ravni (promenom uvećanja njena veličina ostaje praktično ista) i stoga je posebno pogodna za gađanje na daljinu jer ne pokriva veliki deo mete pri maksimalnom uvećanju. Osvetljenje končanice se može podesiti bilo kojoj potrebi: za upotrebu pri jakom dnevnom svetlu ili u sumrak. Swarovski Z6i se takođe može pohvaliti neverovatnim razmerom uvećanja od 6 puta i ima ubedljiv opseg optičkih svojstava. Takođe imaju neverovatan širok ugao gledanja pri bilo kom uvećanju i odličan kvalitet izrade. Za lovce koji traže najsvestraniji nišan na tržištu, Svarovski Z6i nišan je najbolji izbor.

Oznaka BT označava balističku kupolu koja olakšava podešavanje konca na tri unapred definisana rastojanja i na taj način uzima u obzir putanju metka.

Dužina 359mm

Težina 575gr

    Ocena:

    Unesite kod sa slike

    Vezani artikli


    Srodni proizvodi

    DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.