DDA Canona

Optika Leupold VX-6HD 2-12x42 (30mm) CDS-ZL2 illum. FireDot Duplex
Komentari
249.990,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 13736
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

VX®-6HD 2-12x42mm nišan podiže raznovrsnost na sledeći nivo. Nudi neverovatno široko vidno polje, dok vam daje uvećanje potrebno za snimke srednjeg do velikog dometa. Njegovo robusno, lagano telo učinilo ga je omiljenim za svakog lovca koji nije voljan da žrtvuje performanse ili težinu. Napravili smo ga za sve i svašta, uključujući i vašu sledeću epsku avanturu.

Izgrađen oko Leupoldovog optičkog sistema profesionalnog razreda, 2-12 nudi neuporedivu transmisiju svetlosti koja je dizajnirana da nadmašuje u najizazovnijim uslovima osvetljenja. Njegovo vodeće smanjenje odsjaja u industriji obezbeđuje jasnu sliku pri oštrom, direktnom svetlu, dok će rezolucija i jasnoća zadovoljiti zahteve svakog profesionalnog vodiča ili strelca na terenu. Širok opseg zuma u ​​kombinaciji sa elektronskim nivelom konca, CDS-ZL2 ZeroLock® turetomza elevaciju i polugom za bacanje koja se može ukloniti, čine VX-6HD najsvestranijim Leupold® niskom za pušku ikada napravljenim.

VX-6HD ide tamo gde druge optike ne mogu. Njegova jedinstvena kombinacija karakteristika, izdržljivosti i optičkih performansi profesionalne klase garantuje da može da se nosi sa svakim izazovom koji mu bacite. 100% je vodootporan i otporan na maglu, i kao i svi Leupold nišani, dizajniran je, mašinski obrađen i sastavljen u SAD i garantovano će raditi doživotno.

A Total Length (in) - A 12.6 32cm
B Total Mounting Space (in) - B 5.6 14cm
C Front Mounting Space (in) - C 1.7 4cm
D Rear Mounting Space (in) - D 2.6 7cm
E Eyepiece Length (in) - E 3.3 8cm
F Objective Length (in) - F 3.6 9cm
G Objective Diameter (in) - G 2 5cm
H Eyepiece Diameter (in) - H 1.8 5cm
K Maintube Diameter (mm/in) - K 30 mm  
    Ocena:

    Unesite kod sa slike

    Vezani artikli


    Srodni proizvodi

    DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.