DDA Canona

Biber sprej Ballistol Pepper KO FOG 40 ml
Komentari
750,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 10514
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

BALLISTOL BIBER SPREJ-KO FOG 40ml

Ballistol biber sprej KO sa najvećom dozom prirodnog koncentrata kajenske paprike Oleresin Capsicum postiže domet prskanja do 4 metra. Kao magla, biber sprej sa širokim rasprskavanjem je idealan za siguran pogodak bez preciznog ciljanja. 40 ml biber spreja stane u svaki džep i nudi dovoljnu zaštitu za mnoge upotrebe.

Efekat biber spreja
Biber sprej sa koncentracijom od 11 OC obezbeđuje trenutni i maksimalni efekat. Aktivna supstanca kapsaicin u prirodnom koncentratu paprike Oleoresin Capsicum izaziva peckanje na sluzokoži i konjuktivi. Pored toga, ako se magla od spreja delimično udahne, javlja se nasilan refleks kašlja.

Sve informacije o legalnoj upotrebi biber spreja, kao i savete o tome kako da ga koristite, prvu pomoć u slučaju zloupotrebe i kako deluje biber sprej možete pronaći u našim informacijama o spreju.

Panik brava sprečava nepravilnu upotrebu u hitnim situacijama:
Svi naši sprejevi za samoodbranu sa kapacitetom manjim od 100 ml opremljeni su patentiranom panik bravom. Ovo sprečava pogrešno rukovanje okidačem kada se deluje intuitivno u hitnim situacijama. Bilo da pritisnete panik dugme ili uhvatite okidač odbrambenog spreja, gas se odmah oslobađa. U svakom slučaju, zatvarač štiti od slučajnog otpuštanja tokom transporta ili dok se sprej nalazi u torbici. Dakle, sigurnost vam je garantovana.

Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

DDA Canona © 2023. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.