DDA Canona

Benelli Lupo BE-S.T. .3006 56cm - 22'' okvir 5 metaka 14x1 navoj
Komentari
218.000,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 10142
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

BENELLI LUPO

Benelli® LUPO puška je prva Benellijeva puška sa zatvaranjem. U skladu sa renomiranom Benellijevom reputacijom za isporuku vatrenog oružja legendarnih performansi, LUPO nudi neverovatnu sub-MOA preciznost, naprednu ergonomiju i prilagodljivo, ekskluzivno uklapanje odmah iz kutije. Dizajniran za preciznost cepanja kose, LUPO ima preciznu cev obrađenu Crio®, slobodno plutajuću cev sa produžetkom cevi od kaljenog čelika koji je postavljen na čelični blok u prijemniku od legure. Patentirani, ugrađeni Progressive Comfort sistem i Combtech™ jastučić za obraze apsorbuju i smanjuju trzaj za poboljšanu kontrolu i smanjeno okretanje njuške, podesivi okidač nudi oštar, pouzdan potez za smanjeno očekivanje. LUPO se može pohvaliti ambidekstrosnom gornjom sigurnošću kojom se lako manipuliše i legendarnom Airtouch™ teksturom za čvrsto držanje puške, drastično poboljšavajući kontrolu. Pored toga, u koordinaciji sa reznim zavrtnjem, odvojivi kutijasti magacin se lako ubacuje i potpuno sedi u prijemnik za istinsko, ravnomerno pristajanje.

Krio-tretirana, slobodno plutajuća cijev
Produžetak cevi od kaljenog čelika
Alloi receiver
Progresivni komforni sistem
Combtech jastučić za obraze
Airtouch teksturiranje
Podesivi okidač sa oštrim, pouzdanim povlačenjem
Ambidekstrosna vrhunska sigurnost
Cutavai bolt
Odvojivi kutijasti magacin
Sub-MOA tačnost
Poboljšana ergonomija
Vrhunska kontrola

• Preciznost: Lupo ima preciznu lebdeću cev obrađenu Crio koja je pričvršćena na produžetak cevi od kaljenog čelika koji je postavljen na čelični blok u prijemniku od legure. Rezultat je precizna sub-MOA preciznost...
• Napredna ergonomija i prilagodljivost: Oblik Benelli Lupo-a je optimizovan za kontrolu. Konfiguracija u stilu odvojenog kundaka, prijemnika i prednjeg dela omogućava strelcu da prilagodi Lupo na jednu od 36 pozicija za spuštanje i bacanje kundaka sa uključenim podlošcima. Dalja podešavanja prijanjanja mogu se izvršiti korišćenjem priloženih odstojnika za dužinu povlačenja. Opcioni izbori za pristajanje uključuju ekstra visoke i standardne jastučiće za obraze i jedan jastučić za zadnjicu opcione dužine.
• Udobnost: Benelli Lupo ukroti trzaj pomoću patentiranog ugrađenog Progressive Comfort sistema i Combtech jastučića za obraze. Okidač je oštar i sa podesivom težinom okidača. Dohvat prsta do okidača je takođe podesiv sa uključenim odstojnicima koji se mogu postaviti između prijemnika i kundaka. Kutija s dva sloja se neverovatno lako puni umetnutom ili izvučenom iz pištolja. Ambidekstralni gornji štit je lako dostupan. Airtouch Grip površine omogućavaju bezbedno i čvrsto držanje puške.

  • Kalibar:
  • .30-06 Spr
  • Vrsta:
  • Obrtnočepni
  • Dužina cevi:
  • 22" - 56cm
  • Tip kundaka:
  • Plastika
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Benelli Argo E Wood .30-06 - 56cm - 4+1
Browning Bar MK3 Tracker Pro HC Fluted 30-06
Benelli Argo E Wood 338 Win Mag/61cm/2+1
Benelli Argo E Wood 9,3x62 - 56cm - 4+1
Benelli ArgoE Pro 308Win - 51cm - 4metka
DDA Canona © 2023. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.