DDA Canona

AIRSOFT PISTOLJ CZ SHADOW 2 URBAN GREY GBB C02 19673
Komentari
37.990,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 12790
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

Dizajniran od strane vrhunskih takmičarskih strelaca, Shadow 2 je dobro izbalansiran pištolj napravljen za brzinu i preciznost. ASG CZ Shadow 2 airsoft pištolj preuzima od svog pravog čeličnog parnjaka i pruža sve iste odlične karakteristike. Klizač je izrađen od eloksiranog aluminijuma i ima manje zaobljen i više ugao dizajn sa blagim povećanjem težine zbog šireg klizača. Dodatna težina i dizajn klizača poboljšavaju upravljanje trzajem i omogućavaju veću preciznost pucanja.

Dublje i izraženije nazubljene klizne nazubljene na klizačima pružaju strelcu čvršći stisak. Pored toga, naglašena šaka prednjeg i zadnjeg rukohvata kada se kombinuje sa tanjim profilom CNC mašinski obrađenim cink školjkama, promoviše bolje omotavanje držača pištolja. Štitnik okidača Shadow 2 je takođe produžen za lakši pristup okidaču i superiorno iskustvo pucanja kada nosite rukavice.

Shadow 2 dolazi sa optičkim nišanom i podesivim zadnjim nišanom. Pokretan CO2 kertridžom koji se nalazi u magacinu od 26 metaka, Shadow 2 pruža čvrst i konzistentan udarac.

Dizajniran da od samog početka bude pištolj za strelce koji dominira klasom, ASG CZ Shadow 2 je proglašen za „najbolji airsoft pištolj“ na popularnoj Airsoft nagradama „Plaiers Choice“.

Karakteristike

Poboljšan dizajn
Vodilica povratne opruge od nerđajućeg čelika
Hop up guma TM kompatibilna
Čekić u stilu takmičenja
 

Istorija

 
Klasični izgled Shadow 2 od pravog čelika je verovatno drugi najrepliciraniji oblik pištolja na svetu, odmah iza klasičnog američkog Brauninga iz 1911.

Shadow 2 je savremeni naslednik ručnog oružja CZ75 iz sredine 1970-ih, kada je gvozdena zavesa odvojila Sovjetski Savez od zapadnih nacija. Pištolj CZ75 se prvenstveno koristio kao pomoćno oružje za vojne i policijske snage u zemljama istočnog bloka.

Danas, Shadow 2 uzima klasični stil, dodaje zaokret 21. veka, kako bi stvorio modernu platformu za takmičarsko snimanje koja se može pohvaliti preciznošću, ravnotežom i odgovorom na okidač – idealno za IPSC strelce.

Specifikacija
Dužina: 220 mm / inča
Dužina cevi: 110 mm / inča
Mag. Kapacitet: 26 rundi
Standard mag:19308
Futrola:19549
Tip skoka: Podesivi
Brzina: 100ms/328fps
Težina: 1231 gr/lb
Energija: 1,0 džula

    Ocena:

    Unesite kod sa slike

    Vezani artikli


    Srodni proizvodi

    DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.