DDA Canona

Optika Leupold VX 3HD 3.5-10x40 CDS - ZL FireDot
Komentari
91.990,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 10266
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

Leupold VX®-3HD 3,5-10x40mm

- svetleća končanica

VX®-3HD 3,5-10x40mm pruža legendarne performanse i ekstremnu jasnoću u neverovatno čvrstom, laganom kompletu. Njegovo svestrano uvećanje mogu obaviti posao u skoro svakom scenariju.

Vx-3HD pruža izvanredne performanse pri slabom osvetljenju. Sa Leupold-ovim Elite optičkim sistemom, ima odličnu transmisiju svetlosti od zore do sumraka za svetlu sliku kada je to najvažnije, smanjenje odsjaja na elitnom nivou pri oštrom svetlu, kao i rezoluciju i jasnoću koje zahtevaju uporni lovci i strelci. Osvetljena FireDot® končanica sa sedam podešavanja osvetljenja i točkić za osvetljenje koji se lako koristi će vas brzo dovesti do cilja, čak i po oštrom dnevnom svetlu. Takođe smo mu dali ponovljivost i ergonomske kontrole koje se lako čitaju i koriste, čak i sa rukavicama. Vx-3HD je najbolji lagani nišan za lov pri slabom osvetljenju u svojoj klasi. A sa CDS® ZeroLock® brojčanikom niskog profila sa jednim obrtajem, možete biti sigurni da će se vaš točkić pomerati samo kada to želite. Pritisnite dugme da biste ga otključali, pozovite ga, a zatim ga okrenite nazad na nulu da biste ga zaključali na mestu. To je tako jednostavno.

Dužina: 313 mm
Objektiv: 50 mm
Okular : 41 mm

Kao i svi Leupold nišani, dizajniran je, mašinski obrađen i sastavljen u SAD i garantovan doživotno.

Leupold kompanija posluje duže od jednog veka. Oni su se prvo probili lokalno, na američkom tržištu, a zatim je njihov kvalitet prepoznat i na globalnom nivou. Dugotrajnost i kvalitet im je uvek na prvom mestu, te se s razlogom za njihove optičke instrumemente odlučuju lovci širom sveta.

    Ocena:

    Unesite kod sa slike

    Vezani artikli


    Srodni proizvodi

    DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.