DDA Canona

Haenel Jaeger NXT .30-06 52cm/okvir5m
Komentari
259.499,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 12853
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

HAENEL JAEGER NXT

Održiva puška sa zatvaranjem iz Haenela. Haenel Jaeger NXT je zasnovan na dobro osmišljenom konceptu održivosti. Nova, lagana, FSC sertifikovana drvena osovina sa plemenitim, karakterističnim zrnom. Ovo ni na koji način nije inferiorno u odnosu na plastiku u smislu otpornosti.

Nijedan stari orah nije morao da se žrtvuje za ovo okno. Svi plastični delovi puške su takođe napravljeni od održivog kompozita smola-celuloza.
Cev je prava zelena cev specijalno optimizovana za upotrebu sa municijom bez olova. Sve u svemu, puška koja je održiva skoro kao naša šuma.

NXT puška sa direktnim povlačenjem. Veća brzina kada se penje i ponavlja i apsolutna robusnost u svakodnevnoj upotrebi. Sigurnost i dobar osećaj u lovu. Patentirana tehnologija ove lovačke puške je impresivno jednostavna i bezbedna kao i rukovanje sa novim ručnim nagibom i bravom na sistemskoj bravi. 100% ubedljiv alat.

Puške sa direktnim povlačenjem su vrhunsko rešenje za lov na pogon. Ubedljivo kroz ergonomiju i brzinu. Sa novim sistemom zaključavanja i ručnog otvaranja
Haenel je otvorio novi raspon cena u ovom premium svetu: Torziona brava je zasnovana na vekovima starom principu konusnog zupčanika. jednostavno brzo,
robusna – a opet sigurnost bez premca, pošto je jezgro cilindrična brava sa ušicama za zaključavanje.

Genijalno ergonomski. Ručica zavrtnja za kikdaun pomera cilindar linearno. Istovremeno se okreće i zaključava zatvarač u cevi.
Poslednji udarac. U prednjoj trećini zakretnog opsega, drška zavrtnja zatim zateže sistem i tako ga priprema za pucanje – na
pravi ručni koker.
Klizač brave zasuna razlikuje se u tri položaja između položaja bezbednog istovara, u kojem je sistem spušten (levo), crvenog vatrenog položaja u sredini i sigurnosnog položaja (desno), koji blokira ručku zatvarača.
Novi proizvodni proces za ekološki prihvatljive i lagane kompozitne drvene kundake kombinuje izgled i osećaj drvene kundake sa robusnošću plastične kundake bez potrebe da se obori staro drvo.
Svi plastični delovi Jaeger NXT-a su napravljeni od kompozitnog materijala napravljenog od celuloze i smole drveta - naravno. Povratak u šumu do poslednjeg detalja i održivosti gde god je to moguće.
Green Barrel je dodatno optimizovan za municiju bez olova. Geometrija cevi i prelaza cevi Jaeger NXT-a takođe je podešena za municiju bez olova.
Tehničke specifikacije:
Prečnik cevi: 18 mm
Dužina cevi: 520 mm
Ukupna dužina: 1045 mm
Težina: 3,2 kg
Okidač: direktan okidač sa težinom okidača od 1000 g
Magacin: Slip-in magacin sa 5 patrona
Zaliha: Standardna zaliha sa ravnim leđima
hladno kovana precizna cev Suhl
Picatinni šina
Okretne pređice sa dugmadima
tropoložajni osigurač
i-Sight znamenitosti
M15x1 navoj za prigušivač ili njušku kočnicu
FSC Drvena spojna osovina

  • Vrsta:
  • Direktna akcija
  • Kalibar:
  • .30-06 Spr
  • Dužina cevi:
  • 52cm
  • Tip kundaka:
  • Drvo
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

Browning Maral 3006 SF Big Game Fluted HC
Merkel SR1 standard 9.3x62 - 50cm
Browning LongTrac Zenit SF Big Game Fluted 30-06 okvir 4 metka
Fabarm Iris 243Win 51cm / okvir3m
Fabarm Iris .3006 51cm / okvir3m
DDA Canona © 2024. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.