DDA Canona

GARMIN ALPHA 200i HH
Komentari
95.250,00 rsd.
Cena sa PDV-om.
Šifra: 12335
Proizvod dostupan u našim maloprodajama
Za dodatne informacije pozovite nas na 016213223

Dostava na teritoriji cele Srbije

Besplatna dostava za porudžbine u vrednosti od preko 5.000 din

 Količina 

SNAŽNA VEZA. SNAŽNA POVEZANOST.

Pratite i trenirajte svoje pse pomoću sistema Alpha 200i koji se odlikuje inReach® Iridium satelitskom tehnologijom, 3,5-inčnim kapacitivnim dodirnim ekranom čitljivim na sunčevoj svetlosti i dizajnom sa šest dugmića jednostavnim za upotrebu.

Dizajniran kako bi praćenje i treniranje bilo jednostavno, pristupačno i brzo.

Pratite i trenirajte svoj čopor dok je napolju na terenu.

Zadržite neaktivne pse u sistemu za jednostavnije postavljanje i upravljanje.

inReach tehnologija pomaže vam da osigurate najnovije informacije za svoje najdraže kada mobilni uređaji ne mogu (potrebna je satelitska pretplata).

Krećite se svakim lovom uz najbolje Garmin karate i senzore.

Zamenjiva baterija traje do 20 sati; do 15 sati sa omogućenom inReach tehnologijom.

PRATITE SVOJ ČOPOR

Pratite do 20 pasa sa udaljenosti do 14,5 kilometara ( u zavisnosti od ogrlice) uz brzinu ažuriranja od 2,5 sekunde. Uparite uređaj sa TT15 ogrlicama za praćenje i treniranje (prodaju se posebno ili kao komplet).

LISTA PASA/UPRAVLJANJE GRUPOM

Zadržite neaktivne pse na listi i upravljajte aktivnim grupama kako ne biste morali dodavati i uklanjati pse za svaki lov. Uparite uređaj sa TT 15 ogrlicama za praćenje i treniranje.

PRO VIEW KOMPAS

Način rada Pro View kompasa pruža vam jednostavno praćenje jednim pogledom koje prikazuje smer i udaljenost vaših pasa, a videćete i kada je pas sterao lovinu na stablo ili je u zasedi.

DIZAJN SA ŠEST TASTERA

Kada se upari sa TT 15 ogrlicama za praćenje i treniranje, možete upotrebiti namenske tastere za brze naredbe za treniranje i manja prilagodjavanja na terenu.

18 NIVOA STIMULACIJE

Kada se upari sa TT 15 ogrlicama za praćenje i treniranje, opcije trenutne i kontinuirane stimulacije omogućavaju vam da prilagodite treniranje za svakog psa.

TON/VIBRIRANJE

Kada se upari sa TT 15 ogrlicama za praćenje i treniranje, možete zadati različite jačine naredbi sa tonom ili vibracijama za brže prilagodjavanje za pojedinačne pse.

Navigacija po okolini
PODRŠKA ZA VIŠESTRUKI GNSS

Pristupite višestrukim sistema satelita globalne navigacije (GPS i Galileo) kako biste pratili svoj čopor preciznije nego što vam to omogućava samo GPS.

TOPOACTIVE EUROPE KARTE

Naše prethodno učitane TopoActive Europe karte pružaju detaljan prikaz kontura terena, topografskih elevacija, vrhova, parkova, obala, reka, jezera i geografskih tačaka.

SATELITSKE SLIKE BIRDSEYE

Preuzmite satelitske slike BirdsEye direktno na ručni uređaj za prikaz vaše rute, početaka staza, čistina i drugih područija koji je gotovo realan.

UGRAĐENI SENZORI

Barometarski visinomer pomaže vam u preciznom praćenju uzbrdica i nizbrdica i pregledu kratkoročnih trendova promene pritiska vazduha, a ugrađeni elektronski kompas sa tri ose i kompenzacijom nagiba pokazuje pravi smer bez obzira na to krećete li se ili ne.

VIDITE SVE

Kapacitivni 3,5-inčni ekran osetljiv na dodir čitljiv na sunčevoj svetlosti omogućuje vam jednostavan pregled i interakciju sa kartama, podacima o psima i drugim funkcijama.

OSTANITE U POKRETU

Zamenjiva baterija traje do 20 sati ili do 15 sati sa omogućenom inReach tehnologijom.

Ostanite povezani uz inReach tehnologiju
DODATNE KARTE

Slot za microSD™ kartice omogućava vam učitavanje dodatnih opcija karata, kao što su TopoPro i karte (prodaju se posebno).

DVOSMERNO SLANJE PORUKA

Razmenjujte tekstualne poruke sa najdražima, objavljujte sadržaj na društvenim medijima ili komunicirajte sa jednog inReach uređaja na drugi na terenu (potrebna satelitska pretplata).

INTERAKTIVNE SOS PORUKE

U hitnom slučaju aktivirajte slanje interaktivne SOS poruke stručnom centru za neprekidno globalno praćenje i pomoć GEOS (potrebna satelitska pretplata).

DELJENJE LOKACIJE

Pratite svoju lokaciju i delite je sa osobama kod kuće ili na terenu kako bi mogli pratiti vaš napredak ili odrediti GPS lokaciju vašeg uređaja i još mnogo toga (potrebna satelitska pretplata).

100% GLOBALNA IRIDIUM® SATELITSKA MREŽA

Umesto oslanjanja na pokrivenost mobilne mreže, vaše poruke, SOS poruke i praćenje sada se prenose putem globalne Iridium satelitske mreže (potrebna satelitska pretplata).

 
Ocena:

Unesite kod sa slike

Vezani artikli


Srodni proizvodi

DDA Canona © 2022. Sva prava zadržana. - Izrada internet prodavnice - Selltico.